האם תלונה שהגיש השכן תעכב אותי מלגשת לבחינה?

  • קובלנה סתמית נגד מתמחה
    יצחק | 16/08/2015 16:47

    שלום רב,

    אני מתמחה בסוף ההתמחות במשפטים , שכן שלי שאני נמצא בסכסוך איתו הגיש נגדי קובלנה סתמית ושקרית ללשכה, אך בשביל לעקב לי את הבחינות.  השאלה שלי האם סתם קובלנה שלא נידונה ואף לא נשלחה לתגובתי תעכב אותי מלגשת לבחינות?

    • האם תלונה שהגיש השכן תעכב אותי מלגשת לבחינה?

      האם תלונתו של השכן מבוססת על הרשעה או על ממצאים?

      האם הסיבה שהקובלנה לא נידונה אם משום שהוחלט שלא להגיש קובלנה?

      מכל מקום ולפחות לדעתי, אין קשר בין זכאותך לגשת לבחינה לבין התלונה שהגיש השכן.

      • תשובה...
        יצחק | 18/08/2015 11:29

        שלום,

        ראשית תודה על התשובה המרגיעה.

        לעצם העניין, התלונה שהגיש השכן אינה מבוססת על הרשעה ויתרה מכך, הוא הגיש תלונה למשטרה שנסגרה בהעדר אשמה הישר לאחר שהצגתי לחוקר את המסמכים המוחיכים כי הוא שיקר. החוקר אפ' התקשר אליו בנוחכותי והזהיר אותו כי בפעם הבאה שיגיש תלונת שווא נגדי  בכדי להציק לי יפתח נגדו תיק בגין הטרדה.
        אני לא יודע למה הקובלנה לא נידונה, אני כן יודע שהוא הגיש את הקובלנה לפני למעלה מחצי שנה  ומבירור שערכתי במזכירות הם אמרו לי שהם רואים שרשום שישנה קובלנה נגדי..

        האם עצם התלונה שלו, רק עצם זה שהוגשה תלונה והיא לא נידונה יכולה למנוע ממני את ההסמכה? אני ממש מודאג מזה :(