פנה לפורום המתאים

  • צריך עזרה דחוף בבקשה ממהלי הפורום
    שגיא | 13/08/2015 08:10

    הסיפור שלי הוא כזה . ניגשתי לפני חצי שנה למכבי דנט בתל אביב באזור מגורי  לטיפול רגיל אצל שיננית מכיון שעברה תקופה ביקשו לעשות צילום ובדיקת רופא שהמאר לי שאני צריך טיפול שורש . אמרתי שאני רוצה להתיעץ הם הורי.מכיון שאני סובל בכל טיפול בגלל חוסר אחריות אצל שינניות מכבי דנט כנראה עושים סטאג או לא הבינו את הלימוד או בלי משקפיים ומפספסים בכמה ממ ותמיד פוגעים בפה מכאיבים ובגלל הזמן הצפוף הפה המסריח מסיגירות וכו. החלטתי ללכת למרפאה פרטית לטיפול שורש. התחיל את הטיפול דוקוטור מומחה מבוגר ובטיפול הראשון עשה רושם טוב והשאיר טעם טוב בפה עבד עם עוזרת כל הטיפול . לאחר מכן בגלל מקרה טרגי נאלץ לטוס לחול מהר . והעבירו אותי לבחורה צעירה שלא יחסתי חשיבות אבל תכף התאר את כל 5 הטיפולים הבאים שהיו אצלה.

    ב4 מתוך 5 הטיפולים לא הגיעה עוזרת שתסיעה לה ומהטיפול הראשון עד האחרון מבין ה 5 אצלה היא התחילה להתקדם בראשון תלתה על הפה שלי קונסטורקציה שתחזיק ותסייע לה דבר שגרם לי לפציעות בחך  למשיכת כל צד השמאלי הכאיב לי בצורה איומה  כל הטיפול הרגשתי שאני נחנק בגלל שלא עשו סקשן בכל רגע נתון אורך הטיפול כמו כל טיפול כ 3 שעות בגלל חוסר עזרה . בטיפול השני  גם לא היתי סייעת  ובחלק מהטיפול לא הרדימה כמו שצריך נגעה עם ציוד אחד בשני שגרם לי להרגיש תחושת זרם חשמלי בתוך הפה וצמרומורת  כל הטיפול ללא סקשן במקביל גרמה להרגשת חנק וכל הזמן היתי צריך לעצור אותה. כל הטיפולים אציין שהיא מסבירה לי מה היא עושה כאילו אני סטודנט והיא המרצה דבר שלא צריך לענין אותי הגעתי למרפאה פרטית ואקסלוסיבית בתל אביב וחשבתי שאני בידיים הנכונות כנראה שפה הבטעות היתה. וזה ממשיך לחוסר שיקול בלקיחת מידות בטיפול הכתר הדבקה מהירה חוסר כמויות נכונות של דבק פלקיחת פטיש דפיקה על שינים גרימה לחבלות

    פשוט היתי המום מכל התנהלות הטיפול .וככה זה ממשיך שרק ב4 מתוך חמש הטיפול היתה באמת עוזרת ושעשה לה לעשות סקשן שלא החנק זה הכל.בחלק מהטיפולים נאלצתי לחכות בגלל שכמה פעמים היא ביטלה לי את התור כי לא היה לה סייעת דבר שהזניח את מהירות הטיפול תחושת פגם בפה שלי ושתן תותבת. ניסיתי להסביר לה לבקש מבעל המרפאה לבקש עוזרת והיא אמרה שלא צריך היא מומחית והכל בסדר. לא סיימתי את הטיפול במרפאה בגלל הסיבות פניתי למנהל המרפאה הסברתי את המצב תיארתי מילה במילה ואמרתי שיסתכל במצלמות לראות את התנהלות הטיפול הוא לא הבין אותי. ושאל מה אני מציע שילמתי על החלק היחסי  לא סימתי את הטיפול . ואמרתי שאני התבע אותו וניגשתי לצערי לסיים במכבי דנט . יד הגורל לא אוהבת אותי  וקבעו לי תור מהר יחסית ללקיחת מידות לכתר קבוע.

    ופה מתחיל הסיפור של מכבי דנט בתל אביב

    הגעתי ביום שישי לתור שקבעו לי באתי עם מכתב שמסביר מה עשו עד עכשיו במרפא הפרטית. הרופא הסתכל במתכב הזין ריר דיבר על כל מיני מנות ראשונה שניה שלישית צחק עלי לקח מידות הכאיב עבד מהר ובזלזלול ובסוף הטיפול לא שם דבק בשן שאלתי מדוע אמר לי ככה והסייעת יכולה להעיד על כך החזיר את השן בקליק נשברה השן הרופא שאל מה קרה מזה הרעש עשה פו פו פו עם היד ואמר לי ללכת המום ופגוע  ודרשו ממני כסף נתתי אשראי ורצתי הביתה לצלצל למנהל שרות לקוחות תיארתי את כל הסיפור שאני מתאר עד עכשיו. הוא גם לא הבין מה אני רוצה ומה לא בסדר ולא אהב לשמוע על עובדים שלו שמתנהגים בחוסר אחריות זיזלול ומהירות כדי לסיים את התור ולהמשיך ללקוח הבא.אמר שיעביר את השיחה לממונים עליו. ועד היום שבועים לא יצרו איתי קשר. ביום ראשון ממש לאחר הטיפול נאלצתי להגיע לרפוא דחוף באותה מרפאה כי השן הזמנת לא הודבקה כל הופש היא התנדנה גרמה לי למבוכה במהלך דייט בבית קפה כשאר אני משחק עם האצבעות להכניס את השן למום ומרוב פדיחות הלכתי  והסברתי שאני לא מרגיש טוב.

    ברפואה דחופה ביום ראשון חיכיתי הרבה זמן הרופא שקיבל אותי ראה שן שבורה שלא מחוברת כמו שצריך דבר שגרם לי לחתכים בלשום ותהעסקות מתמדמת כל הסופש עם השן.

    בסופו של הטיפול זרק את השן מבלי לצלם אותה רק עשה צילום בתחילת הטיפול כמו שעשו בתחילת הטיפול ביום שישי.

    שייף את השן למידה הנכונה עבד קרוב לשעה ולא 10 דק כמו ביום שיש ובסוף הדביק את השן שעד היום שיש לי טיפול השן לא זזה מהמקום שלה.

    לא האמנתי שזה מה שאני צריך לעבור כדי לסיים טיפול שורש 2 מרפות 2 רופאים שלא יודע מי החליט שהם מתאימים להיות רופאים בכלל. זלזול כאב עוגמת נפש פדיחות תסכול רלשנות רפואית וכו...ועוד אני משלם על הכל כסף בסופו של דבר סכום של משכורת מלאה של חודש.

    אני לא יודע למי לפנות עם מי לדבר בכל המקומות מתנערים ממני וגורמים לי להתיאש מכל הסיפור ולוותר אבל אני החלטתי שאני לא מוותר.

    מחכה לעזרה ולדעת מה עלי לעשות את מי מהמרפאות לתבוע או את שתיהם .

    מכיון שאני עובד ולומד אין לי זמן לכל זה וגם לא ממש כסף לכל זה אבל חושב שצריך להעשות פה צדק בנושא שלי ואולי היו כאלו שהקדימו אותי בנושא

    תודה רבה על הסבלנות

    שגיא

    • פנה לפורום המתאים  לת