פגיעה בכלב מתפרץ בעת יציאה מהחנייה - האם פיצוי?

  • פציעה של כלב
    שוש | 21/07/2015 18:25

    שלום,
    אתמול בזמן שיצאתי מהחניה כלב התפרץ לכביש (היה ללא רצועה והבעלים היה רחוק) וכתוצאה מכך הכלב נפגע וקיבל פציעות ברגליים.
    עכשיו בעלי הכלב מעוניין לתבוע אותי בגין הנזקים למרות שהוא זה שאשם כי לא החזיק את הכלב ברצועה.
    האם אצטרך לשלם בגין נזקי הכלב?

    • פגיעה בכלב מתפרץ בעת יציאה מהחנייה - האם פיצוי?
      עו"ד חני דקל אלבז | 28/07/2015 09:25

      לכאורה, על פי מה שרשמת, יש אשם תורם, יכול להיות מלא, של בעלי הכלב. אך, כמובן, שתשובה רצינית וחד משמעית, בין היתר, לעניין אחריותך - יש לבחון מול הנסיבות הספציפיות ומול המסמכים.