חקירה פרטית בנושא עובדת סיעודית.

  • סחיטה באיומים
    שלי | 29/06/2015 09:45

    בוקר טוב,
    אני חושדת שאימי (סיעודית) נסחטת באיומים ע"י המטפלת לה וכך היא בעצם מעבירה את על כספיה אליה.
    ניסיתי לפנות למשטרה אבל הם לא מוכנים לפתוח בחקירה.
    האם משרד חקירות יכול להביא הוכחות לכך על מנת שיפתחו בחקירה?

    • חקירה פרטית בנושא עובדת סיעודית.
      שמשון ג, משרד חקירות | 29/06/2015 10:38

      שלום רב,

      משרד חקירות שמכיר ופועל בתחום יכול להיות לך לעזר רב.
      ניתן לבצע חקירה ולבדוק באם אכן מדובר על קבלת דבר במרמה, ניצול יחסי מרות/תלות, השפעה בלתי הוגנת ו/או כל סוג של התעללות וכפייה.

      אם וכאשר החשדות שלך אכן נכונות ומשרד החקירות ייגבה את החקירה בראיות, ניתן יהיה להגיש את ממצאי החקירה למשטרה במסגרת הגשת תלונה ובמקביל לפתוח הליך משפטי כנגד המטפלת ובגין הכספים שהוצאו מאמך.

      לשאלות נוספות בנושא חקירות פרטיות פונה לפורום חקירות פרטיות

      בברכה,
      שמשון ג שרותי חקירות.