כיצד חוקרים גניבות של עובדים מבית עסק?

  • גניבה ממעסיק
    ניסים | 02/06/2015 16:43

    ערב טוב,
    אני מניח שזו שאלה שחוזרת על עצמה אבל בגלל שלא מצאתי אותה בפורום אני אשאל.
    אני חושב שאחד מהעובדים שלי גונב מהעסק (כסף וציוד משרדי), אבל אני לא בטוח במאת האחוזים.
    שאלתי היא - האם חוקר פרטי יוכל לבדוק את העניין בלי שאחד מהעובדים שלי יחשוד שיש חוקר פרטי שעוקב אחריו?
    האם חקירה באופי הזה חושפת אותי לתביעה של פגיעה בפרטיות (אם החקירה נמשכת גם לשעות בהן העובד יצא מהעבודה)?

    • כיצד חוקרים גניבות של עובדים מבית עסק?
      שמשון ג, משרד חקירות | 02/06/2015 17:24

      שלום רב,

      חקירות אודות גנבות עובדים מבוצעות דרך שיגרה ואין כל בעיה לבצען, הן מבחינה חוקית והן מבחינת הביצוע.

      על מנת לבצע חקירה מהסוג הנ"ל יש להבין את התנהלות בית העסק וללמוד את ההתנהלות העובדים במקום.

      אני מציע לך לפנות למשרד חקירות שעוסק בתחום ויכול "להציג קבלות", לבקש לקבל הצעת מחיר ופרוט דרכי פעולה.

      מכיוון שמשרד החקירות מכיר את החוק ואמור לפעול במסגרתו הרי שלך לא צריכה להיות כל בעיה מבחינת פגיעה בפרטיות העובדים ואתה יכול לבקש כי במסגרת טופס הזמנת העבודה, יאשר בעל משרד החקירות כי הוא מתחייב לבצע את העבודה על פי כל דין ובמסגרת החוק.

      לשאלות נוספות בנושא חקירות פרטיות פונה לפורום חקירות פרטיות

      בברכה,
      שמשון ג שרותי חקירות.