כיצד יכול לעזור משרד חקירות במקרה של תאונת דרכים.

  • ביטוח רכב
    שאול | 31/05/2015 10:36

    שלום,
    עברתי תאונת דרכים עם רכב (הוא אשם - לא עצר ב"עצור")
    החלפנו פרטים אך שכחתי לבקש את הפרטים שלו (יש לי רק את פרטי הביטוח) וגיליתי שחסר לי את שם חברת הביטוח שלו.
    כשפניתי לביטוח שלי הם אמרו שהם לא יכולים להגיש תביעה כשהם לא יודעים באיזו חברה מדובר.
    האם משרד חקירות יכול לעזור לי לאתר את חברת הביטוח של האדם כאשר יש לי רק את פרטי ביטוח האוטו ואת שמו הפרטי?

    • כיצד יכול לעזור משרד חקירות במקרה של תאונת דרכים.
      שמשון ג, משרד חקירות | 31/05/2015 11:21

      שלום רב.

      משרד חקירות יכול להשיג לך את הפרטים החסרים.
      יחד עם זאת, אני חושב שכדאי לך להגיע ראשית ללשכת התנועה שם ממילא עליך לדווח על האירוע. אם צד ג' כבר הגיע ומסר דיווח על מעורבות באירוע, תוכל לקבל שם את כל הפרטים הנחוצים לך.

      לשאלות נוספות בנושא חקירות פרטיות פונה לפורום חקירות פרטיות

      בברכה,
      שמשון ג שרותי חקירות.