תאונת דרכים בין שתי משאיות - את מי לתבוע?

  • תאונה בזמן פריקת סחורה
    שי | 28/05/2015 17:55

    שלום,
    בעלי פרק סחורה ומשאית שלא שמה לב נסעה רוורס והעיפה אותו.
    המשאית של בעלי הייתה עם אורות אזהרה אבל הרכב לא פעל.
    האם הוא זכאי לתבוע את הביטוח של המשאית הפוגעת?

    • תאונת דרכים בין שתי משאיות - את מי לתבוע?
      עו"ד חני דקל אלבז | 01/06/2015 21:29

      שלום. הנסיבות המפורטות אינן כה פשוטות ויש לבחון אותן בדקדקנות, לרבות במסמכים, על מנת להחליט אם מדובר ב"תאונת דרכים" על פי החוק והאם הנפגע נחשב, על פי החוק, כנהג המשאית שלו או כ"הולך רגל" ולפי זה תינתן התשובה. לכן, ממליצה לפנות לעו"ד העוסק בתחום. בהצלחה..