חקירה לגילוי רומן במקום העבודה

  • גילוי רומן בעבודה
    זיו | 12/05/2015 10:03

    שלום,
    אני עובד במקום בו המנהל הוא הומו מוצהר וקיימים 3 עובדים שגם הם הומואים (מתוך 11 עובדים).
    לאחרונה יש עובד שמקודם באופן די מסחרר ואני חושד שהוא התקדם דרך המיטה (הם גם מתנהגים מאוד חברותיים בעבודה) והוא כבר הגיע לדרג הניהולי.
    קיימות שמועות שהוא שוכב עם הבוס ואני גם יודע שיחסי מרות זו עבירה פלילית גם אם העובד הסכים.
    האם באמצעות חקירה פרטית ניתן להשיג ראיות חותכות על הרומן הזה?
    אני יודע שבין בני זוג קל לגלות בגידה אבל פה מדובר על שני אנשים שאין לי אינטראקציה איתם מעבר לשעות העבודה.

    • חקירה לגילוי רומן במקום העבודה
      שמשון ג, משרד חקירות | 12/05/2015 16:09

      שלום רב,

      ברמת העיקרון, ניתן לבצע חקירה ולגלות באם יש רומן בין המעורבים.
      לנטיות המיניות אין השלכות על החקירה.
      משרדי החקירות יודעים לעבוד מול כל סוגי האוכלוסיות.

      לשאלות נוספות בנושא חקירות פרטיות פונה לפורום חקירות פרטיות

      בברכה,
      שמשון ג שרותי חקירות.