קשר רומנטי עם קצינת מבחן

  • K.C
    K.C | 11/04/2015 03:48

    הי הייתה לי קצינת מבחןן שהייתה  מבלבלת לי תשכל בשביל לראות שאני לא כמו שהמשטרה חושבת   פה לשם היה קליק והתאהבנו  והכול דיסקרטי זה תקין או שאני אמור להסתבך אני חייב לציין שאני באמת ילד טוב ואני לא משפיע או מפריע לה בעבודה נגדי

    • קשר רומנטי עם קצינת מבחן
      עו"ד אמיר מורשתי | 12/04/2015 12:10

      פונה יקר, ראשית חשוב לי לציין, כי קצינת מבחן איננה שוטרת והיא לא אמורה "לעבוד נגדך"- היא עובדת סוציאלית שאמורה להכין תסקיר אודותיך לבית המשפט במסגרתו היא מציינת את כל התהליכים הטיפוליים שעברת אם במסגרת שירות המבחן ואם במסגרות אחרות כשבסופו של התסקיר היא ממליצה פעמים רבות על העונש הראוי לטעמה בהתחשב בעיקר בשיקולים השיקומיים.
      הקשר ביניכם לא אמור להיות רומנטי ואם כך אירע הרי שפגם קשה נפל בעבודתה של קצינת המבחן .
      מקווה שהייתי לך לעזר

      • KC
        KC | 12/04/2015 12:41

        תודה רבה מאוד על המענה אז מה אני יעשה אני יכול להסתבך?

        • המשך תשובה
          עו"ד אמיר מורשתי | 12/04/2015 14:29

          פונה יקר, אם אתה מצוי כרגע בעיצומו של ההליך המשפטי וקצינת המבחן אמורה לכתוב אודותיך תסקיר, הרי מדובר בקשר מאוד בעייתי- אך בעייתי בעיקר מצידה של קצינת המבחן, אין כאן עבירה פלילית מצדך.