תשובה לסי.

  • דרוש עו''ד לתביעה יצוגית יוצאת דופן
    סי סידי קליין | 10/04/2015 14:18

     שלום פורום.

    מדובר בחברת ברוקרים מנהלת בקונסורציום בהנפקות שהזמינה בחשבון סגור ( יש אישור בנק) הזמנות במיליארדי שקלים בכ- 35 הנפקות כנראה על מנת לא לקבל.

    הרשות לניע סירבה לחקור ושני נימוקיה היו: שחברת הברוקרים טענה שאין חשבון כזה (למרות שהכותבת כבר נתנה למחלקת המודיעין ובתלונתה דפי בנק- ברוקר אלו) והנימוק השני שהכותבת היא שכתבה את המכתבים לרשות ובעל החשבון חתם(זו הרמה הכללית- הזוי),

     ועדת ערר בפרקליטות שללה את הערר בשל נימוקים אחרים והזויים לא פחות ווהיועמ''ש ומישניו מסרבים לכפות על הרשות  לחקור ו/או ליתן את החומרים (מעבר לחומרים שנתנה הכותבת לרשות לני''ע לאחר שפיצחה את התעלומה) שעמדו לרשותה בעת שסירבה לחקור ובעת שהציגתם לוועדת ערר.

    מדובר במיליארדי שקלים שהציבור הפסיד בהנפקות פארש, עוד שנה  תחול התיישנות של 10 שנים על יכולתה של הרשות לני''ע לחקור . לניזוקים עצמם אין מידע לתבוע אלא מידע גולמי שניתן לחשב לפי גודל ההנפקה וב-35 הנפקות. יש נתונים שעדיין לא ידועים כי הרשות לני'ע סירבה לחקור. למרות פיצוח הפרשה עי הכותבת שמסרה את המידע לרשות לני''ע.

    הכותבת סבורה לאחר שלמדה את הנושא כי תובענה יצוגית נגד המדינה יחד עם תביעה יצוגית נגד חברת הברוקרים תניב את התוצאה המקווה.

    ישנן עוד שתי פרשיות לתביעה יצוגית, ,  ועל כך הכותבת תידע  את העו''ד שייהיה מוכן לתבוע בתובענה  לעיל.

    פרסמתי את שמי המלא ותוכלו לקרוא בפייס בקיר שלי את מה שאני כותבת בעניין זה וראו פתק 1 בקיר מימין ובפוסטים נוספים שם.

    תודה
    סי

    • תשובה לסי.
      עו"ד עמירם טפירו | 13/04/2015 13:44

      סי שלום,

      לא ניתן להבין מפנייתך מהי העילה שבגינה את מבקשת להגיש תביעה ייצוגית. ככל שתפרטי יותר, אוכל ליתן התייחסות פרטנית.

      בברכה,

      עמירם טפירו, עו"ד
      מנהל פורום תובענות ייצוגיות