הונאה ותרמית

  • סוכני מכירות דוברי רוסית
    סטס | 31/03/2015 11:41

    שלום
    במשך תקופה ארוכה אני מקבל שיחות מכול מיני אנשים מכירות שמתקשרים ומצעים לי חבילות או שירותים כאלה ואחרים
    לאחרונה אני שמתי לב שיש הרבה נציגים שהם עולים חדשים דוברי רוסים שלא מתמצים בגיאוגרפיה של ישראל ולא מגלים איפה המשרדים שלהם.
    הם פונים לקהילה הרוסית כדי להציע להם את השירותיהם. עולה לי החשש שאלו אתם אנשים בעצם או אותה חברה שמנסה פשוט להוציא את פרטי השראי של אנשים
    לדוגמה התקשרה אלי נציגת בזק והציע לי חבילה כזאת ואחרת . וכשפניתי ישירות לבזק אמרו לי שהמספר טלפון ממנו התקשרו ושם הציגה בכלל לא קשורים לחברה שלהם.
    יש לי כמה שיחות מוקלטות של אותם אנשים מחברות שונות אבל עם אותו רקע של עולה חדש שמנסה למכור לי מהשו
    קיימים גם מספרי טלפונים שלהם
    שאלה שלי מה אפשר לעשות בנדון? עם זה תביעה משפטית של אותה חברה בגין הטרדה או לפחות תלונה במשטרה עם הסתבר שאלו הם נוכלים

    • הונאה ותרמית
      עו"ד עמירם טפירו | 02/04/2015 17:10

      סטס,

      אתה מתאר פה התנהלות פלילית. יש לפנות למשטרה ולהגיש תלונה על הונאה.

      לדידי אין הנושא מתאים להתברר במסגרת של תביעה ייצוגית.

      בברכה,

      עמירם טפירו, עו"ד
      מנהל פורום תביעות ייצוגיות