בלטינית קוראים לזה

  • שאלה דחופה
    אופיר | 16/03/2015 13:36

    שלום רב!

    בעלי קבלן עבודות גגנות ביצע עבודה לחברה, התשלום אמור להתבצע בשלבים, החברה לא עומדת במוסכם, אל מי פונים ומהן הזכויות שלי על החומר שסופק לאתר?

    קיבלנו 26000 ש"ח מתוך 70000 כאשר בפועל היינו אמורים לקבל כבר 60000 ש"ח, טענת החברה כי בעל הבית מבקש לעשות שינויים בגג ולהוסיף איטומים וכדומה, אין זה חלק מעבודת הגגנו

    אשמח לקבל ייעוץ איך לפעול

    • בלטינית קוראים לזה קישור
      ofer309 | 17/03/2015 06:11

      פקטה סונט סרוונדה במשפטית קוראים להלכה הזו חוזים יש לקיים

      לקיים

      • ובפרקטיקה איך מתקדמים עם זה?  לת
        סיגל | 17/03/2015 18:49

        • בית משפט השלום קנה סמכות עניינית לדון בתביעה
          ofer309 | 17/03/2015 18:54

          הסכם כל שנותר הוא להגיש תביעה שכזו לאותו בית משפט שלום באזור המגורים / ביצוע העבודה כיון שלבית משפט השלום קנויה הסמכות העניינית לדון בהסכם

    • אי תשלום המהווה הפרת הסכם
      עו"ד טלי קסלר | 23/03/2015 19:39

      פנו לעורך דין שבקיא בתחום על מנת שיגיש עבורכם תביעה לבית משפט.