תיקון להסכם הגירושין

  • עריכת שינויים בהסכמה בהסכם הגירושין
    יוסי | 12/03/2015 20:39

    מדובר בזוג גרושים מישנת 93  ללא ילדים אושר הסכם  פסק דין בבית הדין הרבני  שקיבל תוקף בשנת 97 גרוש החזיר אותי הביתה כי לא היה יכול לעמוד בתנאי ההסכם שכירות דירה עבורי כעט חיים יחד ומנהלים משק בית משותף לכל דבר ועיניין  השאלה היא האם ניתן בהסכמה לערוך שינויים בהסכם ולצרף ניספח כתוספת להסכם הישן ולבקש את ההסכמות החדשות    1 חייבים להגיש רק לבית הדין הרבני  2 האם ניתן להגיש את הבקשה ללא עורך דין ולשלם אגרה  תשלום  תודה

    • תיקון להסכם הגירושין
      טו"ר יצחק עמרני | 12/03/2015 20:50

      שלום לך,

      ניתן לבקש בהסכמה לעשות שינויים בהסכם הגירושין.
      אולם אם ביה"ד ישמע שאתם חזרתם לגור יחד  הוא יבקש שיבוצע "גט לחומרה" קרי - גט חוזר וגם שלא תחזרי שוב לחיות איתו באותו הבית.