נסיון פשרה והצגתו בבית המשפט

  • מו"מ לפשרה כראיה בהליך
    עו"ד צעירה | 11/03/2015 11:02

    בטרם קיבלתי את הייצוג בתיק ניהל הלקוח שלי מו"מ לסגירת התיק בפשרה עם הצד שכנגד.
    האם יש פרצה לפיה אשתמש במיילים שנשלחו בין הצדדים כראיה בביהמ"ש על אף שמדובר בניסיון לפשרה?
    אודה לעזרתך

    • נסיון פשרה והצגתו בבית המשפט
      צבי שמיר, עו"ד | 12/03/2015 20:10

      איזה מוניטין את רוצה לבנות לעצמך?

      באמצעות שימוש בתרגילים מלוכלכים ומעילה באמון הקולגות תבני מוניטין אשר בעתיד יעמוד לך לרועץ.

      יש להבדיל בין שימוש בהצעות פשרה לבין חומר שהגיע אליך במסגרת התדיינות לפשרה.

      צְבִי שָׁמִיר, עו"ד – פּוֹרֵם קְשָׁרִים וְקוֹשֵׁר קְצָווֹת
      משפט מנהלי, מסחרי, הוצל"פ, פשט"ר ודיני עבודה
      חבר ועדת הוצאה לפועל וועדת משפט מנהלי, בלשכת עוה"ד
      מנהל פורומים: הוצאה לפועל, עו"ד צעירים

      • פשרה המשך
        עו״ד | 13/03/2015 00:45

        אם מדובר בהצעת פשרה שתומכת בגרסתי האם ניתן להציגה להבדיל מחומר שהתקבל במסגרת פשרה?
        יצויין כי הלקוח ניהל את נסיון הפשרה בטרם התקבל הייצוג