חקירה כלכלית

  • חוקר כלכלי
    מיקי | 10/03/2015 10:18

    בוקר טוב,
    פניתי למשרד חקירות ע"מ לנהל חקירה כלכלית.
    אני חושדת שהחוקר אוסף ממצאים שגם לא קשורים לחקירה או שמתעסק בדברים אחרים בנוסף לחקירה כדי שאני אשלם כסף גם עליהם בלי ידיעתי.
    כיצד אני יכולה לדעת האם החוקר מתנהל ביושר?

    • חקירה כלכלית
      שמשון ג, משרד חקירות | 10/03/2015 10:45

      שלום רב,

      אני נוטה להאמין שבהגיעך להזמין עבודה במשרד החקירות, סוכם ביניכם מהי מטרת העבודה, מה הפרטים שאת מבקשת לבדוק ומה המחיר הכולל, והכול מגובה בטופס הזמנת עבודה מפורט וחתום.
      באם אכן קיים הסכם הזמנת עבודה שכולל את הדרישות והסכום הרי שאין לך מה לדאוג.

      לא מן הנמנע כי משרד החקירות ואגב ביצוע החקירה, יעלה על מידע נוסף. אין בכך לחייב אותך לשלם עבור מידע זה ואת יכולה להיצמד להסכם שערכתם.

      לגבי יושרו של המשרד היית צריכה לבדוק עוד קודם לעריכת ההסכם ושכירת שרותיו אך גם כיום אני לא רואה שקיים צורך להיכנס לספקולציות מיותרות בטרם עת, תני למשרד החקירות את הקרדיט כי הוא הגון ויבצע את מלאכתו נאמנה.

      מיותר לציין כי משרד החקירות ששכרת את שרותיו הוא למעשה מי שאמור להגן על האינטרסים שלך ולפעול איתך ומולך בשקיפות מלאה ובשיתוף פעולה. את יכולה לפנות אליו ולבקש לברר מה הן הפעולות שנעשות ולהגדיר את הפעולות שאינך מעוניינת שיבוצעו.

      לשאלות נוספות בנושא חקירות פרטיות פנה לפורום חקירות פרטיות

      בברכה,
      שמשון ג שרותי חקירות.