סילוק יד

  • תביעה לפינוי מושכר
    עו"ד צעיר | 09/03/2015 18:05

    שלום,
    הוגשה תביעה לפינוי מושכר. אחת הסיבות שהוגשה התביעה היא שהשוכרים לא נושאים בהוצאות המים והחשמל (והם צורכים לא מעט). ביקשתי בכתב התביעה שתינתן הרשות בידי המשכיר לנתק את חיבורי המים והחשמל.
    השוכרים לא הגישו כתב הגנה. האם אוכל להוסיף לפסיקתא שתוגש לבית המשפט, כי בית המשפט נותן את הרשות בידי המשכיר לנתק את חיבורי המים והחשמל בדירה?
    האם יתקבל/יידחה? כל יום שהשוכרים נמצאים שם מוגדל החוב...
    האם היית מוסיף מכתב נלווה לפסיקתא ומצרף את חשבוניות החשמל?
    תודה רבה.

    • סילוק יד
      צבי שמיר, עו"ד | 12/03/2015 20:17

      תביעה לפינוי מושכר בסדר דין מקוצע עוסקת אך ורק ב.... פינוי מושכר (לדעתי זה חלק מהחומר בבחינות הלשכה).

      אינך יכול לבקש סעד נוסף.

      לגבי יתר הסעדים הגש תביעה נפרדת.

      צְבִי שָׁמִיר, עו"ד – פּוֹרֵם קְשָׁרִים וְקוֹשֵׁר קְצָווֹת
      משפט מנהלי, מסחרי, הוצל"פ, פשט"ר ודיני עבודה
      חבר ועדת הוצאה לפועל וועדת משפט מנהלי, בלשכת עוה"ד
      מנהל פורומים: הוצאה לפועל, עו"ד צעירים