מי מצהיר

  • מי מוסמך ליתן תצהיר??
    בתחילת דרכה | 26/02/2015 13:44

    עלי להגיש התנגדות לביצוע שטר בשם חברה. בעל המניות בחברה הוחלף והוא גם המנכל. פרטי ההתנגדות לשטר שניתן ידועים לבעל המניות הקודם שהיה גם מנכ״ל. כיצד אני יכולה להגיש תצהיר ע״י בעל המניות החדש שמוסמך לחתום בשם החברה בהתחשב בעובדה כי אינו מכיר את הנסיבות? לחלופין. מה עלי לעשות?

    • מי מצהיר
      צבי שמיר, עו"ד | 02/03/2015 15:45

      תצהיר בא במקום עדות וניתן לזמן המצהיר לחקירה על תצהירו.

      רצוי שיצהיר מי שיכול להעיד ומכיר את העובדות ממקור ראשון או שהוא נסמך על מסמכים המאפשרים לו להעיד.

      צְבִי שָׁמִיר, עו"ד – פּוֹרֵם קְשָׁרִים וְקוֹשֵׁר קְצָווֹת
      משפט מנהלי, מסחרי, הוצל"פ, פשט"ר ודיני עבודה
       חבר ועדת הוצאה לפועל וועדת משפט מנהלי, בלשכת עוה"ד
      מנהל פורומים: הוצאה לפועל, עו"ד צעירים