מסירה

  • מסירת תביעה כנדרש
    יעקב | 24/02/2015 18:01

    שלום,

    הוגשה תביעה לפינוי מושכר כנגד 4 שותפים בדירה (לא קרובי משפחה). השליח מסר את 4 התביעות לאחד השותפים שגם חתם על 4 אישורי המסירה. בתצהיר צויין שהמסירה בוצעה לאחד השותפים בדירה.

    האם יש מסירה כנדרש של התביעות?

    תודה.

    • מסירה
      צבי שמיר, עו"ד | 02/03/2015 15:47

      מסירה אמורה להיות לידי הנתבע או לידי בן משפחתו הנחזה להיות מעל גיל ...

      הכל תלוי בשופט

      צְבִי שָׁמִיר, עו"ד – פּוֹרֵם קְשָׁרִים וְקוֹשֵׁר קְצָווֹת
      משפט מנהלי, מסחרי, הוצל"פ, פשט"ר ודיני עבודה
      חבר ועדת הוצאה לפועל וועדת משפט מנהלי, בלשכת עוה"ד
      מנהל פורומים: הוצאה לפועל, עו"ד צעירים