פרסום האשמות בדבר גניבה והשתלטות לא כשרה

  • שלום רב. חשוב מאוד: האם לשון הרע. שואלת שוב:
    גלי | 19/02/2015 18:25

    מתכוונת לשלוח הודעות ל'משפחה" שאני יודעת בוודאות שהם השתלטו על הצוואה של אימי כלומר על אימי ועלי בדרכי ערמה וזדון

    כולל עורכת הצוואה שהיא החברה הכי טובה של הנכדה הגדולה אשר לה צווה נתח גדול מאוד בלי כל פורפורציה

    בנוסף גנבו כספים מהח-ן. השופט קיבל את זה

    האם יהיה כאן לשון הרע אם אשלח הודעות בנוסח הזה. להם, לבאת כוחם ולעורכת הצוואה שהיא האחראית הראשית לצוואה

    נא לא להכנס לפינה שאולי אימי אהבה את הנכדות יותר ממני. זה לא נכון לחלוטין, לא הגיוני ויכאיב לי מאוד

    במידה ונוסח זה יפתח פתח ללשון הרע איזה נוסח אתם מציעים לי לכתוב כדי לא להסתכן בלשון הרע

     הפסדתי באי-פסילת הצוואה כ-2 מיליון ש' ואאלץ לחיות מעתה כענייה. זה בטוח לא מה שאימי התכוונה

    התיק נוהל בצורה רשלנית ביותר כולל השופט בערכאה הראשונה כפי שציינתי. הוא כלל לא התייחס לתצהיר שלי ולהרבה נושאים קריטים אחרים

    לטענת מספר עורכי-דין שופט זה מאוד בעייתי

    כל מה שכתבתי כאן היא אמת לאמיתה

    תודה רבה

    • פרסום האשמות בדבר גניבה והשתלטות לא כשרה
      עו"ד גיל קראוס | 23/02/2015 14:23

      צהריים טובים,

      ראשית, בתביעת לשון הרע, יש חשיבות גדולה לכל מילה ומילה שנכתבת ולכן צריך לקרוא בעיון כל הודעה שאת מתכוונת לשלוח ולבחון האם היא מכילה לשון הרע או לא.
      מעבר לכך, אם הדברים שאותם את כותבת הם אמת שניתן להוכיחה וכל מה שאת כותבת זה רק את העובדות ומבלי להיכנס להכפשות כלשהן, אז לכאורה קיימת לך הגנה.
      יחד עם זאת וכאמור לעיל, הייתי מציע להיות מאוד זהיר במילים שנכתבות ולבחור אותן בקפידה.

      בכבוד רב,
      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      • שלום עו''ד גיל קראוס. תראה הגניבה היא וודאית
        גלי | 25/02/2015 23:50

        השופט אישר אותה כי הוא סהרורי. הוא גם מגמגם. טוענים גם עורכי דין שלא קשורים לתיק. מותר לי לציין את שמו או היכן הוא יושב? יש גם משוב מאוד רע עליו

        לגבי ההשתלטות על הצוואה:  ההשתלטות היתה וודאית מכל הבחינות. פסק-הדין היה מאוד בעייתי ומלווה בסעיפים לוקים בחסר

        כמו כן המומחה הרפואי שהינו עד קריטי ביותר בתיק טען בחקירה ''אני ייקה בעצמי ואני מכיר את הייקים. הם צלולים והיא הבינה על מה היא חותמת'' (?!?!)

        משוא פנים קשה עד מאוד. ביקשתי לפסול אותו והשופט סרב (?!)

        כמו כן עורכת הצוואה (שהינה החברה הכי טובה של הנכדה אשר זכתה בנתחים גדולים מאוד בצוואה כפי שציינתי בלי שום פורפורציה)  על חשבוני כמובן

        עו''ד מהטובים בהתנגדויות שהצוואה מסריחה מאוד. מותר לי לציין את שמו?

        איך שלא מסתכלים על זה הצוואה בושלה ופסולה. הבעיה שהיתה גם התרשלות קשה מאוד של עורכי-דין

        לסיום שאלה חשובה מאוד:

        עורכת הצוואה השמיצה והכפישה אותי בתצהיר שלה בצורה קשה מאוד.  האם מותר לה?!  היא לא אמורה להיות נייטרלית?!

        כמו כן היא שיקרה בכל סעיף וסעיף בתצהירה. גם בחקירה

        אם אשלח נוסח זה שכתבתי כאן לנכדות, לבאת כוחם ולעורכת הצוואה האם אהיה צפויה לתביעת לשון הרע

        תודה רבה