נהג הרכב הפוגע ברח - את מי לתבוע נזקי גוף?

  • נהג רכב שפגע בהולך רגל ולא השאיר פרטים
    רבקה | 18/02/2015 00:49

    שלום רב, לפני כשבועיים אבי שהלך על המדרכה, נפגע מרכב שיצא מחניית בניין. כתוצאה מהפגיעה אבי נפל ושבר את ידו השמאלית. נהג הרכב יצא מרכבו ושאל את אבי אם הוא בסדר ואם הוא לא נפגע, אבי מההלם הראשוני של המכה והפגיעה אמר שהוא בסדר ולכן הנהג נסע ולא השאיר פרטים. איני יודעת מה עליי לעשות, הנהג לא השאיר כלל פרטים, למי אני אמורה לפנות? כיצד אני ממשיכה מכאן? אשמח לקבל כל עזרה, תודה.

    • נהג הרכב הפוגע ברח - את מי לתבוע נזקי גוף?
      עו"ד חני דקל אלבז | 18/02/2015 21:25

      עקרונית, במידה ולא ניתן לאתר את פרטי הרכב הפוגע - יש לפנות לחברת הביטוח "קרנית", בחריגי החוק. ממליצה לפנות לעו"ד העוסק בתחום. בהצלחה..