האזנות סתר באמצעות קטין

  • היתעללות בקטין חסר ישע
    גלית | 12/02/2015 22:29

    עקב חשד לאלימות בגן הילדים שמתי מקליט בתיק של בני והחששות היתבררו כנכונות הקלטתי את הגננת צועקת מקללת מאיימת ומכה את ילדי הגשתי תלונה במשטרה ונתתי את ההקלטות ...התיק הועבר לפרקליטות ונימצא בסטטוס מעורב...השאלה שלי האם למרות שהתיק הועבר לפרקליטות יכולים להאשים אותי בהאזנת סתר ???

    • האזנות סתר באמצעות קטין
      שמשון ג, משרד חקירות | 13/02/2015 07:38

      שלום רב.

      אני חוזר ומציע להפנות שאלות משפטיות לפורום עורכי דין ולקבל תשובה מוסמכת.

      יחד עם זאת אנסה להסב את תשומת לבך למספר נקודות.

      1. בתי המשפט נוטים "להכשיר"  מקרים שכאלו בטענה של פגיעה מידתית לצורך חשיפה של האמת. מכיוון שבמקרה המדובר הממצאים מעלים חשד לפלילים מצד הגננת, הרי שביצוע העבירה לכאורה הייתה מחויבת על מנת להגן על אינטרסים כשרים.
      2.  כאמו של הילד את אפוטרופוסית טבעית וניתן לטעון כי פעלת מכוח האפוטרופסות. (לא יודע עד כמה הטענה חזקה)
      3.  אילו הממצאים לא היו מוכיחים התנהלות פסולה, מצבך היה מסובך בהרבה.

      לעניות דעתי, במצב המתואר ובנסיבות שציינת, אין חשש שתועמדי לדין.

      אני חוזר ומציע לך להפנות את השאלה לעו"ד ולקבל ייעוץ משפטי מוסמך.

      לשאלות נוספות בנושא חקירות פרטיות פנה לפורום חקירות פרטיות

      בברכה,
      שמשון ג שרותי חקירות.