חובת הנאמנות

  • היבטי מס
    אלימלך | 11/02/2015 15:14

    האם עו"ד שעושה עסקה צריך לבדוק היבטי מס ?

    ואני מדבר על עסקאות באופן כללי ומכל סוג שהוא ... אודה על הפנייה למקור משפטי.

    • חובת הנאמנות
      צבי שמיר, עו"ד | 15/02/2015 08:46

      האם עו"S צריך להתייחס לכל ההיבטים של הסוגיה והשלכותיה  על לקוחו???

      "עורך דין ייצג את לקוחו בנאמנות, במסירות, ללא מורא, תוך שמירה על הגינות, על כבוד המקצוע ועל יחס כבוד לבית המשפט"
      כלל 2 כללי לשכת עוה"ד (אתיקה מקצועית), התשמ"ו-1986

      מה דעתך?

      צְבִי שָׁמִיר, עו"ד – פּוֹרֵם קְשָׁרִים וְקוֹשֵׁר קְצָווֹת
      משפט מנהלי, מסחרי, הוצל"פ, פשט"ר ודיני עבודה
      חבר ועדת הוצאה לפועל וועדת משפט מנהלי, בלשכת עוה"ד
      מנהל פורומים: הוצאה לפועל, עו"ד צעירים