עצמאות להיות או לא להיות?

  • שכירה ועצמאית
    לילי | 08/02/2015 23:43

    שלום רב, אני עובדת כשכירה וברצוני להתחיל לעבוד מהבית גם כעצמאית.
    אני שומעת הרבה תגובות כי אם לא תהיה לי הכנסה קבועה כול חודש או אם ארוויח ממש קצת, אין כדאיות ויהיו רק הוצאות נולדוג. דוח שנתי שעולה 1500 1000 שח בשנה.

    ברצוני להבין האם חישוב מס כעצמאית וכשכירה הוא לשכר כולל או מחשבים הכול בנפרד?
    והאם קיים חסרון בפתיחת עוסק מורשה אם לא ארוויח סכום מסויים כל חודש כעצמאית.

    תודה

    • עצמאות להיות או לא להיות?
      עו"ד סיון שטינברג-פליישר | 09/02/2015 00:50

      שלום לך,
      חישוב המס כעצמאית יעשה בנפרד לחישוב המס שלך כשכירה דבר שנעשה דרך המשכורת.