הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

ערעור על החלטת וועדת האישורים

  • שאלה מהותית
    גידי | 04/02/2015 17:17

    שלום למנהל, יש לי שאלה מהותית:
    במידה והועדה לא מאשרת את תחילת הליך הפונדקאות תוך כמה זמן אני יכול להגיש ערעור או בקשה מחדש?

    • ערעור על החלטת וועדת האישורים
      עו״ד מתן חודורוב | 04/02/2015 17:45

      גידי שלום,

      1. החוק לא קבע מנגנון להגשת ערעור ו/או פרק זמן להגשת הערעור.

      2. בפועל ניתן להגיש ערעור כשאחד הצדדים להליך אינו מרוצה ואף להגיש בקשה לעיון מחדש.

      3. לאחר מיצוי ההליכים וכאשר ההחלטה אינה מוצאת חן בעיני הצדדים ניתן לפנות לבג״צ.

      אשמח לסייע בהמשך,

      בברכה,

      מתן חודורוב, עו"ד
      מנהל פורום פונדקאות