הודעה קולית חסויה האם לשון הרע ?

  • לשון הרע
    ר.ה | 28/01/2015 16:45

    שלום.ידידה לשעבר(הידידות הופסקה זה כבר כ 3 שנים)חברה עם בחורה אחרת, ושידלה  אותה להתקשר לטלפון ביתי (טלפון בזק) ולהשאיר הודעה מאיימת ומבזה, במקומה!! לציין שהמספר חסוי  ולה יש המספר גם של ביתי וגם הסלולרי, אבל , בחרה לשדל להתקשר לביתי כדי שבעלי ישמע גם ההודעה. ההודעה: אנו יודעים שאת בוגדת בבעלך .רואים  את הליפסטיק האדום על חולצתו. .תזהרי  לך!! האם ההודעה נעשתה בזדון? בכדי  לגרום לגרושין? לפגוע בי  ובשמי הטוב??מעשה מחושב ומתוכנן מראש. מסרה  מספר בטלפון החסוי למבצעת ,שכלל  אינה  מכירה האישה  שקיבלה ההודעה .מה  דינם של 2 אלו??(מזכיר את המשפט של דודו טופז::אמר למשהו מה לעשות). תודה.(יש סעיף 192+30 לחוק בזק? מה  ניתן עוד? הדבר  חמור ביותר!!תודה לתשובתיך!!!

    • הודעה קולית חסויה האם לשון הרע ?
      עו"ד בן קרפל | 29/01/2015 11:49

      שלום רב,

      ברשותך אתעלם מהערותיך לגבי חוק הבזק, אשר לא רלוונטיות לפורום זה אשר עוסק בחוק איסור לשון הרע.

      לא הצלחתי להבין מהודעתך האם ההודעה הקולית הושארה לבעלך או לך ?

      בן קרפל, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      • תגובה
        ר.ה | 29/01/2015 14:03

        שלום.הושארה בטלפון בזק והמכוונת אלי(על מנת שגם יתר בני הבית ישמעו על כך, ובראש   ובראשונה שישמע הבעל, הרי  כתבתי שההודעה נאמרה: אנחנו  יודעים שאת בוגדת

        • המשך תשובה
          עו"ד בן קרפל | 29/01/2015 14:21

          האמוציות בסיפור מובנות לחלוטין, אך חשוב לזכור שאת הסברות שאת מעלה פה יש לבסס בראיות.

          על פניו ניראה כי, יש לבדוק את הנושא לעומקו טרם הגשת תביעה.

          בהצלחה,
          בן קרפל, עו"ד
          מנהל פורום לשון הרע