מעורבות משרד חקירות בתחום הירושות

  • משיכות בחשבון של קשיש
    רותם | 15/01/2015 09:57

    שלום,
    האם משרד חקירות יכול לברר מהן התנועות שנעשות בחשבון בנק של קשיש?
    אותו קשיש עשה את בנו שותף בחשבון ויש לאחד מהיורשים חשש שהבן מושך כספים מהחשבון כדי שהוא יהיה היורש (הלא חוקי) היחיד.

    • מעורבות משרד חקירות בתחום הירושות
      שמשון ג, משרד חקירות | 15/01/2015 11:45

      שלום רב,

      משרד חקירות שמכיר ופועל בתחום יכול להיות לעזר רב.
      לא תמיד הכיוון שהלקוח חושב עליו הוא כיוון נכון ו/או חוקי ולכן משרד החקירות יוכל להציע לכם דרך חוקית בדרך לפתרון הסוגיה.

      בברכה,
      שמשון ג שרותי חקירות.