העובד היה מעורב בתאונת דרכים בזמן העבודה. האם תאונת עבודה?

  • בדרך לעבודה לאחר מילוי חובה כלפי המעביד
    אביעד | 10/01/2015 15:37

    לאחר שהעובד במפעל התחיל את יום העבודה בחנות שאליה הוא נשלח הוא היה מעורב בדרך חזרה בתאונת דרכים.

    בדרך כלל העובד לא עובד מחוץ לעבודה.

    האם זו תאונת דרכים בדרך לעבודה או במהלך העבודה ?

    אם כבר כתבתי בדרך לעבודה - יש לזה השפעה כלשהי ?

    • העובד היה מעורב בתאונת דרכים בזמן העבודה. האם תאונת עבודה?
      עו"ד יקי רנד | 13/01/2015 09:50

      מדובר בתאונת עבודה ואין משמעות לשאלה האם מדובר בתאונה בדרך לעבודה או במהלך העבודה. על העובד לתבוע את מבטחת החובה של הרכב, וכמו כן למצות זכויותיו במל"ל.
      יש לציין, כי ההבחנה היחידה הרלוונטית במקרה זה, אשר יש לה משמעות כלכלית עבור הנפגע, הינה האם מדובר ברכבו של המעביד אם לאו.

      • תודה עו"ד יקי  לת
        שוב אני | 17/01/2015 04:27