האם יתכן מצב בו מדמיינים שקיים מעקב ?

  • התמודדות מול מעקבים גלויים בכוונה
    טל פרץ | 31/12/2014 17:46

    *בבקשה* קודם לקרוא עד הסוף:
    מזו תקופה ארוכה *מאוד* שאני יודע שעוקבים אחריי.
    אני לא יודע למה - אין לי מושג: אני ממש לא מעניין.
    העוקבים בכלל לא מנסים להסתתר אלא להפך: מוודאים שאני רואה אותם. לרוב בוהים בי דרך משקפיים כהות / כמעט תמיד באמצעות רכב. כמו"כ אם אני מפרט פגישה בטלפון אז היא *בהכרח* מבוטלת ללא סיבה בתוך פחות מרבע שעה, והחל מהפעם השניה שאני נפגש עם מישהוא: *תמיד* מתקבלת שיחה שמכריחה אותו לעזוב מייד: "אישתו בהיסטריה בגלל שקרה משהו לילדים".
    הם פעילים בכל המדינה (זה ממש לא משנה לאיזה ישוב אני מגיע).

    ניסיתי להפגש עם חוקר פרטי אבל הוא לא האמין לי, וגרוע מכך חשב שאני מדמיין.
    >>>היתרון היחיד הוא שלאחר הפגישה עימו החלה תקופת שקט של שישה שבועות, ומייד לאח"מ המעקבים הגלויים חזרו כאילו מעולם לא הפסיקו.
    ניסיתי לצלמם בעצמי אבל סמארטפון / מצלמה דיגיטלית רגילה זה לא בדיוק מסתדר.
    בניתי על המשקפיים המצלמות של גוגל אך לצערי הם עוד לא משווקים אותן בישראל.

    אני רוצה לדעת כיצד אני יכול להצליח להוכיח לחוקר פרטי שמטרידים אותי *מבלי* שיפקפק באמינותי? (אין מניע!) אני מוכן לתת לו שעות מסויימות וימים מסויימים במיקומים מדוייקים, אך אני חושש מהפוך-על-הפוך מצידם כדי לפגוע באמינותי, ולרבות כשאני מתקשה לצלמם בעצמי.

    אשמח לתגובה רצינית. תודה, טל פרץ.

    • האם יתכן מצב בו מדמיינים שקיים מעקב ?
      שמשון ג, משרד חקירות | 31/12/2014 18:35

      שלום רב,

      שמחתי לקרוא שפנית לחוקר פרטי וזה סרב לקבל על עצמו את העבודה ואף הסב את תשומת ליבך למצב בו יתכן ואתה רק מדמיין שעוקבים אחריך.

      הסיפור אותו אתה מתאר אינו עולה בקנה אחד עם אפשרות שאכן מתבצע אחריך מעקב.

      לתשומת ליבך: אתה טוען שאתה לא אמור לעניין איש. עלות מעקב היא מאות ש"ח לשעה ויום מעקב יכול להגיע למספר אלפי ש"ח על פי החישוב הזה יוצא שחודש מעקב יכול להגיע גם למאה אלף ש"ח (אתה טוען שמדובר בתקופה ארוכה ואני נוטה להאמין שאתה מדבר על מספר חודשים) מי ישקיע סכומים כאלו בשביל לעקוב אחריך ?

      אני מציע לך לנסות ולהימנע ממחשבות הרדיפה והמעקב אחריך.
      כל ניסיון להמשיך ולמצוא מי ש"יעזור" לך יוביל למצב בו "תיפול" על אדם לא הוגן שיגזול את כל כספך.

      בברכה,
      שמשון ג שרותי חקירות.

      • להלן פירוט, *בבקשה* חווה דעתך:
        טל פרץ | 31/12/2014 19:49

        1. אני הולך למקום מפגש שבועי, שלידו חניה. מייד כשאני מגיע לאזור החניה: הנוהג הצעיר ברכב, העונד משקפיים כהים וגם החלונות לא-בדיוק שקופים: מניע, מוריד ידית בלם, ונוסע מהמקום. כך כל שבוע, ומייד עם הגעתי למקום.

        2. היציאה ממקום המפגש השבועי היא אל אותה חניה. כשאני יוצא אליה יש רכב עם חלונות שקופים; בו יושבים שניים מקדימה ואחת מאחור. לנהג יש אוזניה אחת לבנה שיוצאת מאוזנו. מייד כשהוא רואה אותי רואה אותו: הוא מניע ועוזב את המקום. כך כל שבוע, אלא אם אני חוזר בהסעה.

        3. חזרה בהסעה פרטית. כשהרכב מוריד אותי אני רואה רכב אחר *שמחכה שאני אבחין בו* כדי שיסע מהמקום, והיום חנתה מסחרית גדולה (מאוד) עם שני 'בהירי עור' קרחים; שעשו עצמם מחפשים משהו מתחת למזגן/מעל ידית ההילוכים (הם הראשונים שלא היו להם משקפיים כהים).

        3א. פעם אחת כשחזרתי ברגל: הסתכלתי לצד וראיתי שניים ברכב, עם משקפיים כהים, בוהים קדימה. לאחר מספר שניות שאני בוהה בהם בחזרה *פיתאום שניהם ביחד* מסיטים את מבטם אל החלונות.
        3ב. כשחזרתי ממקום אחר לחלוטין: היה אפנוען שחיכה לי בצומת מסויימת בכוונה כדי לעבור בדיוק מאחוריי בזמן שאני חוצה את הכביש, תמיד באותו מיקום. פעם נשארתי במקום והבוס שלו עבר לידו ברכב: "כל הכבוד לך" (באמת שאין לי מושג את מי עיצבנתי).

        4. כשקובעים איתי פגישה בטלפון ואני לא חוזר על פרטיה: המפגש מתקיים כמתוכנן. אם אני מעז לומר שעה / יום / מיקום: אני *תמיד* מקבל שיחת ביטול ללא כל הסבר בתוך פחות מרבע שעה (הפגישה פשוט בוטלה ללא מועד אחר סתם ככה וזהו). לא משנה עם מי אני מדבר ו\או הנושא ו\או המיקום.

        5. בהתחלה כל מיני אנשים שאלו אותי "איך מגיעים לX", והם *המשיכו להסתכל עליי* בזמן שהסברתי להם את הכיוון.
        5א. אופנוענים עצרו לידי, זה שמאחור הביט בי בפתאומיות לכמה שניות והם נסעו.

        6. סינוורים: *כל ערב*, במשך כשעתיים, ישנו רכב חונה מול ביתי עם אורות גבוהים. כשאני עוזב את בית הוריי: ג'יפ לבן כבר מחכה לי עם אורות גבוהים.

        7. איך זה שבמשך שישה שבועות לאחר שהחוקר סרב לי: לא 'דימיינתי' שום מעקב?

        >>> 8. עיקר 'דימיונותיי' מבוססים על כך שרכב פרטי עוזב את המקום אליו אני מגיע *מייד* עם הגעתי אליו. האם בוודאות זה לא דומה לשום דבר שאתה מכיר? <<<

        • תגובה אחרונה בנושא
          שמשון ג, משרד חקירות | 31/12/2014 20:34

          שלום רב,

          אתה רואה צל הרים - כהרים.

          כל מה שאתה מתאר לא דומה בכלל להתנהלות מעקבים !
          אל פי המתואר אין לי ספק, אף לא הקל שבקלים, שלא מדובר במעקב/עוקבים.

          אתה מכיר גורם שישקיע מאות אלפי ש"ח במעקבים אחריך ?
          (תענה לעצמך על השאלה, לי אין צורך בתשובה)

          אני חוזר ומציע לך להתעלם ממחשבות הרדיפה ולהמשיך בחייך.

          בברכה,
          שמשון ג שרותי חקירות.