ציתות ואיכון לטלפון סלולארי

  • שיחת טלפון 073-2654889 "צינתוק"
    אני | 30/12/2014 19:14

    שלום,
    קיבלתי שיחת טלפון מ073
    היה צלצול ניתוק.
    כשחיפשתי את המספר בגוגל היה כתוב באחד העמודים שהמספר הזה זה איכון טלפוני במסגרת פעילות חשאית וכי ניתן לצותת לי או לאכן את הנייד, היה וחזרתי והתקשרתי למספר זה.
    האם ידוע לך על כך משהו? האם בגלל שחזרתי למספר יכולים לצותת לי לטלפון או לאכן אותו? האם אני נתון בסיכון כלשהו? מה צריך לבדוק? מה תציע לי לעשות? האם יכול להיות דבר כזה שבגלל שחזרתי למישהו לטלפון אז יכולים לצותת לי?
    ממה שקראתי ברשת ראיתי שאני ממש לא היחיד.
    תודה רבה!

    • ציתות ואיכון לטלפון סלולארי
      שמשון ג, משרד חקירות | 30/12/2014 20:00

      שלום רב,

      אין לך ממה לדאוג.
      לא ניתן יהיה לצותת לך ו/או לבצע איכון בגלל שחייגת למספר טלפון.

      הקידומת 073-2, כמעט ללא יוצא מהכלל, משויכת לשירות ה-PRI של סלקום המאפשר ביצוע מספר רב של שיחות במקביל וחיוג ישיר לשלוחה מבוקשת.

      בברכה,
      שמשון ג שרותי חקירות.

    • גם לי היה שיחה שלא עניתי מהמספר הזה לפניי שעה
      collie | 30/12/2014 21:23

      Nמעניין מה המספר הזה

      • גם לי, מהמספר הזה עכשיו  לת
        אמיר | 23/11/2015 16:48

        • גם לי עכשיו  לת
          ד | 15/01/2016 13:37

          • גם אליי
            ענת ענת | 29/01/2016 12:47

            התקשרו מהמספר הזה היום בבוקר