הוצאת פלט שיחות על ידי חוקר פרטי

  • הפלאפון של אישתי
    אדם | 28/12/2014 10:25

    שלום,
    אני רוצה לקבל פירוט שיחות לפי חודשים לפלאפון של אישתי.
    אמנם אני יודע שבאופן רשמי זו פעולה אינה חוקית (הפלאפון רשום על שמה ומשולם מהחשבון הפרטי שלה) אבל השאלה היא אם גם חוקר פרטי לא יכול להשיג את הפירוט?

    • הוצאת פלט שיחות על ידי חוקר פרטי
      שמשון ג, משרד חקירות | 28/12/2014 12:13

      שלום רב,

      כפי שציינת הרי שידוע לך שהוצאת פלט שיחות כרוכה בעבירה פלילית.
      גם לחוקר פרטי אסור להוציא פלט שיחות כזה וכל אדם שיספק לך פלט שיחות יעמיד הן את עצמו והן אותך בסיכון.
      אתה כמזמין העבירה נושא באחריות !

      בברכה,
      שמשון ג שרותי חקירות.