צירוף נספחים לכתב ערעור

  • צירוף מסמכים ואסמכתאות לערעור ולכתב תשובה
    davidd | 14/12/2014 11:18

    גרושתי הגיש ערעור לבית הדין הרבני הגדול, שאלתי האם מותר לה לצרף מסמכים לכתב הערעור לרבות מסמכים חדשים שלא היו בדיונים בבית הדין הרבני האזורי כמו כן האם מותר לי לצרף מסמכים לכתב התשובה שהיו בדיונים בעבר

    • צירוף נספחים לכתב ערעור
      טו"ר יצחק עמרני | 14/12/2014 12:19

      שלום לך,

      לכתב הערעור ניתן לצרף אך ורק ראיות שהיו בפני הערכאה הקודמת.
      צירופם של ראיות או חומרים שלא היו בפני הערכאה הקודמת ביה"ד לא יקבלם ולא יתיחס אליהם.
      עם זאת מחובתך לכתוב ולטעון בפני ביה"ד כי אלו מסמכים חדשים שלא היו בפני הערכאה קמא.