תגובה לחוב מזונות של פושט רגל

  • חוב מזונות של פושט רגל
    נעמה | 09/12/2014 03:57

    הגרוש שלי הגיש לפני שנה צו כינוס כאשר אני הנושה העיקרית.

    הגשנו בקשה לצרף לחוב את המזונות . בית משפט נתן לנו אפשרות להגיע לפשרה ואם לא לתת לבית משפט לפש"ר להחליט על סכום.

    הגרוש ועו"ד הציעו 1000 ש"ח בלבד ל3 ילדים. הוא טוען שהוא לא עובד וחי ע"ח אישתו השניה. בהוצאות וההכנסות שהוא הגיש הוא מראה שהוא לא מרויח כלום.

    העו"ד שלי טוענת שבגלל שהוא לא עובד יש סיכוי סביר שבית משפט לא יתן לי כלום ועדיף לי לקחת את ה1000 ₪ שהם מציעים.

    היתכן שבית משפט לא יפסוק כלום ל3 ילדים?

    עד כמה בימ"ש יכנס לי לחיים לבדוק את הכנסותי? (תדפיסי בנק, רכוש, תלושי שכר)

    • תגובה לחוב מזונות של פושט רגל
      עו"ד רודן ענבר | 10/12/2014 12:11

      אני לא מכירה את נסיבות המקרה הפרטני, ויתכן שכדאי לך ללכת בעצת העורך דיין. אולם בנסיבות בהן לא ניתן לגבות מהחייב סכום סביר של מזונות, ניתן לתבוע את הורי החייב.