חקירת עוקצים וסחיטה בעזרת משרד חקירות.

  • מכתב מדאיג
    אינה | 30/11/2014 11:00

    שלום,
    לפני כמה ימים נשלח אליי מכתב שטוען שבעלי בוגד בי ושיש להם הוכחות ושאם אני מעוניינת שאשאיר מכתב בתיבה כמה אני מוכנה לשלם על המידע הזה.
    אני לא בטוחה אם זה נכון או שמדובר בעוקץ..
    האם חוקר פרטי יוכל לעזור לי לאתר את מקור המכתב?

    • חקירת עוקצים וסחיטה בעזרת משרד חקירות.
      שמשון ג, משרד חקירות | 30/11/2014 11:33

      שלום רב,

      אני חייב לציין שאני מכיר, באופן אישי, את התופעה ומדובר בסחיטה לכל דבר ועניין וכמוך ישנן עוד נשים וגברים שנסחטים.

      אני מציע לך לפנות למשטרה ולהגיש תלונה מסודרת בנושא.
      אל תתפתי לשלם אפילו אגורה אחת מכיוון שאת תעמדי בפני סחיטה בלתי נפסקת ומעורבות של גורמים עבריינים בחייך.
      התעלמי מהמכתב ואל תחזירי תשובה.

      בהמשך לשאלתך, בעל משרד חקירות יכול לעזור לך לאתר את מקור המכתב ובאופן עקרוני השיטה היא התקנת מערכת צילום לעבר תיבות הדואר, במטרה לראות מי מגיע לקחת את מכתב התשובה, והמשך מעקב לזיהוי פרטי אותו גורם.

      למרות שיש דרך להתחקות אחר מבצע עבירת הסחיטה אני מציע לך לפנות למשטרה ולא למשרד חקירות.

      בברכה,
      שמשון ג שרותי חקירות.