עילת תביעה בלשון הרע

  • המשך הבהרה עילה להוצאת דיבה על לשון הרע
    לוגי | 22/11/2014 00:21

    שלום
    תודה על תשובתך
      האם ראו/שמעו/צילמו את האירוע?
    אכן כן  2-3 חבר'ה  (גם אני צילמתי את ה"מחזה" ושם רואים/שומעים שאני אומר לו לא להטריד אותי ולא להפריע לי... אכן ברוב השיחה אני פונה אליו כזכר והוא מתקן אותי שהוא נקבה  והוא ממשיך לעמוד מולי לצלם אותי וחוסם לי את הדרך למעבר}
    כלומר מקטע אחד בתשובתך אכן מתקיים
    האם הסעיף הראשון מספיק ע"מ להגיד תביעה ?
    לגבי הסעיף השני  בתשובתך אודה לך אם תבהיר לי מה ז"א "וכן יש להוכיח כי הדבר נכנס בגדר לשון הרע בחוק"

    האם החוק לגבי הסעיף השני בתשובתך לא ברור ולא החלטי  או שהוא נתון לפרשנות?...

    בתודה מראש

    לוגי

    • עילת תביעה בלשון הרע
      עו"ד גיל קראוס | 24/11/2014 14:52

      צהריים טובים,

      מבחינת החוק אין הגדרה ברורה לגבי כל ביטוי ומעשה האם הוא לשון הרע או לא ולכן בכל מקרה ומקרה בוחנים את המקרה ופרשנותו המתאימה.
      על פניו המקרה שאתה מתאר נראה כמקרה בעייתי מאוד לתביעת לשון הרע.

      בכבוד רב,
      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע