מכירת תמרוקים באינטרנט

  • מכירת דאודורנטים וסבונים טבעיים קישור
    גלעד | 08/11/2014 15:01

    אני מעוניין למכור דאודורנטים וסבונים טבעיים ובהמשך אולי גם מוצרים אחרים לטיפוח העור. המוצרים מוכנים בעבודת יד ואני ארכוש מאחרים ואמכור.

    המכירה תתבצע בהתחלה באמצעות איביי בהמשך אולי באמצעות אתר אינטרנט משלי.

    המוצרים הם כאלו שכיום מי שמכינים אותם מוכרים אותם ישירות או באמצעות עסקים אחרים

    הבעיה שלי היא כזו מצד אחד אחד אני מאמין שהמוצרים הללו בריאים יותר מסבונים ודאודורנטים תעשייתיים ומצד שני  אני חושב שהם לא קיבלו אישורים (אני לא רואה את הדאודורנטים במאגר התמרוקים משרד הבריאות).

     גם לגבי דאודורנטים שנמכרים באופן חוקי בישראל נשאלת השאלה אם יש לי זכות למכור אותם באמצעות אתר מארץ אחרת שבה דאודורנטים מישראל לא בהכרח קיבלו אישור להימכר.
    אשמח להתייחסות להתלבטויותיי
    תודה מראש
    גלעד

    במאגר התמרוקים

    • מכירת תמרוקים באינטרנט
      עו"ד טלי קסלר | 04/12/2014 22:35

      השאלה שלך מורכבת ומעניינת. מומלץ לפנות לעו״ד עם התמחות בתחום של מסחר קמעונאי בינלאומי.