חולת נפש, האם לשון הרע ?

  • בבקשה עזרה ! האם יש עילה לתביעה ?
    אישה | 01/11/2014 00:53

    שלום, אני גרושה קרוב 13 שנה. ועדיין יש לנו רכוש משותף והגרוש שלי התחתן בפעם השנייה, ואשתו גורמת לנו המון מריבות. בחודש האחרון הוא הגיש נגדי צו הרחקה , הוא כתב דברים ממש משפלים אותי. כמו חולת נפש, מסוכנת ,רציתי לדעת האם מותר לו לכתוב עלי מילים כאלה קשות ופוגעניות האם הוצאה דיבה ? תודה

    • חולת נפש, האם לשון הרע ?
      עו"ד בן קרפל | 02/11/2014 09:59

      שלום רב,

      דברים שנכתבו בתוך מסמכי בי - דין , אינם יכולים להיחשב כלשון הרע על פי החוק.

      במידה ונאמרו עליך דברים כדוגמת אלו שציינת שלא במסגרת מסמכי בי - דין, אז בהחלט יכול שתקום לך עילת תביעה כנגד הגרוש שלך.

      בכדי לתת תשובות יותר חד משמעיות יש לראות את הדברים שנכתבו ולהבין את הסיטואציה כולה.

      בהצלחה,
      בן קרפל, עו"ד
       מנהל פורום לשון הרע