החובות של החסוי אינם חובות האפוטרופוס

  • שאלה לגבי אפוטרופוסות בשביל פשיטת רגל
    פלג | 28/10/2014 18:25

    שלום,
    שאלתי למטה אבל אני שואל שוב כאן כי אולי זה התפספס.
    אבי שלי לוקה בדמנציה קשה ועם תהליך ההידרדרות נקלע לקשיים ויש לו חובות רבים. הוא ללא תובנה ואני בן המשפחה היחיד שלו.
    אני רוצה להגיש בקשה לפשיטת רגל כדי לפטור אותו מהחובות הללו וציינתם שאפשר לעשות זאת רק לאחר שאני מתמנה בתור אפוטרופוס.
    השאלה שלי היא, האם בתור אפוטרופוס אני סופג את החובות שלו, כלומר, הם הופכים להיות החובות שלי? או שזה רק אישור להתנהל בשמו אבל לא לקבל עליי את החובות שלו.
    תודה,
    פלג.

    • החובות של החסוי אינם חובות האפוטרופוס  לת
      עו"ד משה שרגא | 29/10/2014 11:04