הוראה וכיתות לימוד כעסק

  • כיתות לימוד
    דוד | 18/10/2014 21:11

    בכוונתי לפתוח כיתת לימוד לצורך תגבור והכנה לבגרויות ומבחנים אחרים (חטיבה ותיכון). מדובר בעסק פרטי בתשלום שלא קשור בשום אופן למשרד החינוך (כמו שיעורים פרטיים).
    האם עלולות להיות תקנות היכולות להגביל אותי בקשר לגודל הכיתה ביחס למספר התלמידים?
    באופן כללי האם יש חובות מסוג זה שאני צריך להיות מודע אליהן?
    תודה,
    דוד

    • הוראה וכיתות לימוד כעסק
      עו"ד טלי קסלר | 21/10/2014 19:46

      דוד שלום,

      למיטב ידיעתנו, כל עוד המדובר בעסק פרטי, לא ידוע לנו על מגבלה ו/או תקנות המגבילות מספר תלמידים בכיתה, כמו שחלות במשרד החינוך. השיקול לא להעמיס יתר על המידה, את כמות הלומדים, במהותה הינה שיווקית.

      מומלץ  להיוועץ עם עו"ד באשר לאופן הצגת הקורסים/התיגבור בלימודים, בפני המתעניינים ולהקפיד להציג מידע מלא, שלם ומדוייק בפני ה"לקוחות" (או הוריהם ...), וכן לשם גיבוש טופס הרשמה/הסכמה.

      שיהיה המון בהצלחה

      עו"ד טלי קסלר
      מנהלת פורום יזמות עסקית