מה זה כינוס נכסים

  • שי
    שי | 14/10/2014 04:43

    בצו כינוס מה ממנים. מנהל מיוחד ? נאמן ? כנר?זה הבנתי רק אם יש נכסים ואין לי כלום שום נכס אז מה זה כינוס נכסים? תודה

    • מה זה כינוס נכסים
      עו"ד טל פינק שליש | 20/10/2014 12:27

      השם "כינוס נכסים" הינו שם כללי של ההליך.

      בצו הכינוס ממנים מנהל מיוחד אשר תפקידו הינו לכנס את נכסיך - כלומר, לפנות לכל הגורמים הרלוונטיים ולקבל מהם מידע בהתאם לטופס ויתור סודיות עליו חתמת, לבדוק את המידע שאתה מוסר לו וכיוצא בזה.

      בעת הכרזתך כפושט רגל, המנהל המיוחד הופך להיות "נאמן".

      הרעיון הינו דומה מאוד, אולם השם משתנה.

      טל פינק שליש, עו"ד

      מנהלת הפורום

      • שי
        שי | 20/10/2014 13:31

        תודה רבה על התשובה אבל אין לי שום נכסים אז על מה בדיוק צריך אותו?גם לא היה