שקרים במסגרת חקירת משטרה

  • עלילת כזב
    ישראל | 29/09/2014 21:53

    מטפל התעלל באבי.היום קיבלתי את חומר החקירה וגיליתי שקרים במתן עדותו לאחר שנעצר (כיום ממשיך לעבוד רגיל במדינת החלם).בין היתר רשם שהגשתי תלונה במשטרה רק בגלל שהוא אמר עלי שאני הומו וכי אני ישן בבית הורי עם אדם זר דבר שלא היה ולא נברא.ביקשתי להגיש תלונה על השקרים ולהפתעתי אמרו שמותר לנאשם לשקר.רק למגיש התלונה אסור.אפילו השוטרים לעגו לחוק הזה.החוקרת אמרה שאני יכול לתבוע אותו על אמריתו  שאני הומו וחי עם גבר למנהלת החברה.

    אני רוצה לקרוע אותו לגזרים.בינתיים במובן המשפטי.

    • שקרים במסגרת חקירת משטרה
      עו"ד גיל קראוס | 30/09/2014 18:30

      ערב טוב,

      אם מדובר בשקרים אז זה עשוי להוות עילה לתביעת לשון הרע, אבל אתה עלול להיתקל בקשיים מאחר ומדובר בדברים שנאמרו במסגרת חקירה משטרתית ולא פורסמו לגורמים חיצוניים.

      בכבוד רב,
      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      • תביעה בגין לשון הרע
        ישראל | 30/09/2014 21:02

        הוא אומר שהוא אמר זאת למנהלת המשרד והיא אמרה לו שזו הסיבה שפיטרנו אותו.

        כך שהוא אמר זאת גם לעובדי המשרד