באיזה סוג מוצרים מדובר

  • קניה ומכירה מחדש
    רויטל | 29/09/2014 16:00

    שלום,
    יש לי רעיון לעסק שמוכר מוצרים בהתאמה אישית.
    לצורך כך אני חושבת שאזדקק לקנות מעסקים אחרים מוצרים ולהתאים ולארוז מחדש לצרכנים שלי בחו"ל.
    האם ישנה איזו מניעה חוקית או אחרת לגבי רכישה ומכירה מחדש של מוצרים?
    תודה,
    רויטל

    • באיזה סוג מוצרים מדובר
      ofer309 | 30/09/2014 05:23

      חשוב להבין

      • מהות המוצרים
        רויטל | 30/09/2014 09:23

        נניח שמדובר בנרות ריחניים שאני קונה מיצרן מסוים, עוטפת, מוסיפה למוצרים אחרים בסלסלה, אורזת מחדש ומוכרת את הסלסלה ללקוח אחר.

        • על פניו אין מניעה
          ofer309 | 30/09/2014 10:51

          ברגע שרכשת את המוצר הספציפי (נרות ריחניים) את הופכת להיות הבעלים של הרכוש בחוק כבוד האדם וחרותו הזכות לקנין מתיר לך להיות הבעלים של הנרות ובחוק חופש העיסוק מותר לך לשנות את האריזות ולמכור