רישיון פג תוקף וכיסוי ביטוחי

  • תאונה לנהג עם רשיון שלא בתוקף
    איילה | 13/09/2014 20:02

    שלום רב,
    פגעו ברכב שלי מאחור ונגרם נזק
    הרכב שלנו פגע בעקבות הפגיעה ברכב שמקדימה ( לא ידוע על נזק בשלב זה ) .
    מתברר שנהג שישב ברכב שלי מחזיק ברשיון שפג תוקף
    האם יכולות להיות לי בעיות עם חברות ביטוח לכיסוי הוצאות הנזק שנגרם הן לרכב שלי והן לרכב שהיה מקדימה?

    תודה

    • רישיון פג תוקף וכיסוי ביטוחי
      עו"ד אריק ארביב | 14/09/2014 09:33

      איילה שלום,

      נהיגה ללא רישיון נהיגה בתוקף עלולה להביא לשלילת הכיסוי הביטוחי ולהשאיר אותך ואת נהג הרכב לשאת בעלויות הנזקים שנגרמו בעקבות התאונה.

      בכבוד רב,

      אריק ארביב, עורך-דין ומגשר
      מנהל פורום תאונות דרכים