היא בעצם בגדה בי! האם אני יכול לפרסם מכתב אישי שלה?

  • מכתב
    שמעיה | 27/08/2014 19:04

    התגרשנו לפני חצי שנה ובדיעבד גיליתי כשארזתי את הדירה מכתבי אהבה שלה ושל הבחור שהיא יוצאת איתו כיום . מסתבר שהיא בגדה בי איתו עוד כשהיינו נשואים

    האם פרסום של מכתב כזה על הקיר שלה בפייסבוק כדי שכולם ידעו שהיא בגדה בי יכול לגרור תביעה?
    לא מתכון לקלל או להגיד דברים קשים
    רק משהו בסגנון: " תקראו ותבינו שאני הייתי בסדר והיא בגדה בי. שיהיה לך בהצלחה"

    מה אני יכול לעשות אם מכתב כזה שמהווה הוכחה לבגידה כך שכולם ידעו בעצם כי אני הוא הנבגד ולא כפי שסיפרה לחברותיה - מין מפלצת (ע"פ התוכן שלו היתה שם יופי של בגידה)?

    תודה
    שימי

    • היא בעצם בגדה בי! האם אני יכול לפרסם מכתב אישי שלה?
      עו"ד גיל קראוס | 28/08/2014 16:12

      צהריים טובים,

      מאחר ואתה לא צד למכתב לכאורה, הרי שפרסום שלו יכול לגרור תביעה של פגיעה בפרטיות.
      לכן הייתי נזהר בפרסום המכתב.

      בכבוד רב,
      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      • כבוד עורך הדין, מה אפשר לעשות?
        צבי | 31/08/2014 10:23

        לא יכול להיות שאישה תמרר את החיים של בעלה - ותגרום לו נזק ולמשפחה, ואי אפשר יהיה לכל הפחות להסביר לעולם כולו מי אחראי לטינוף.
        מה עושים?