לך כאן באתר המון מודעות בסגנון....

  • טרום התמחות
    ליאור | 25/08/2014 20:37

    אני מעוניינת להתחיל בשנה הקרובה לעבוד במשרד עו"ד, בעבודות אדמיניסטרטיביות משפטיות.
    רק שאני לא יודעת לאיזה סוג משרדים כדאי לי לפנות...משרדי בוטיק? משרדים גדולים?

    והיכן ניתן לקרוא על המשרדים המובילים בכל מיני תחומים.

    תודה רבה

    • לך כאן באתר המון מודעות בסגנון....
      עו"ד אדם אשכנזי | 25/08/2014 20:51

      • עבודה ראשונה בתחום המשפטים
        עו"ד זיו ביגלמן | 31/08/2014 23:25

        בשלב ראשוני, כאשר עוד טרם קבלת החלטה במה תרצי לעסוק בעתיד, אני מציע לשלוח קו"ח לכל משרה שאת מוצאת מבלי לסנן.
        לאחר שתתחילי להתראיין ואולי להתקבל תתחילי להתלבט.
        טרם לכך אין מה לחשוב בכלל אלא לשלוח לכל מקום שלרבנטי מבחינת הכישורים שלך