איתור תביעה ייצוגית

  • תביעה ייצוגית נגד קלאב הוטל.
    אליהו | 24/08/2014 19:05

    שלום וברכה.
    אשתי בעלת יחידת נופש בקלאב הוטל. מדובר בחוזה מחייב לכל החיים (ואף עובר ליורשים אפילו בניגוד לרצונם). נכון להיום לא ניתן להשתחרר מהחוזה הזה.
    ידוע לי שמספר שנים מתקיים תביעה ייצוגית נגד קלאב הוטל. את זה גיליתי במקרה ע"י חיפוש בגוגל בביטוי "קלאב הוטל" בדך השלישי גיליתי את הבלוג הזה כך שאנחנו בעלי היחידות נופש אמורים לקבל פיצוי ואף הזכות להשתחרר מהחוזים המחייבים לכל החיים, במידה שבית המשפט יקבל את הטענה של התביעה כמובן.
    שאלתי היא איך נוכל לדעת כאשר יהיה פסק דין בנושא?
    אני מדגיש שכל מה שאני יודע זה רק מחיפושים בגוגל.

    בתודה מראש.

    • איתור תביעה ייצוגית קישור
      עו"ד אפי אהרונוב | 27/08/2014 20:16

      ערב טוב אליהו,

      תובע המגיש תביעה ייצוגית מחויב להודיע על כך להנהלת בתי המשפט ולשלוח אליה עותק מהתביעה והבקשה לאישורה כייצוגית. עותק זה מתפרסם בפנקס התובענות הייצוגיות הזמין לעיון הציבור (ראה בלינק המצ"ב).

      לאחר שתיכנס לפנקס התובענות הייצוגיות תוכל לבדוק אם ואלו תביעות הוגשו כנגד החברה עמה התקשרת, ואם אתה כלול בקבוצת התובעים שהוגדרה בתביעה.

       בנוסף, באם ניתן פסק דין בתובענה הרי שתוכל לעיין בו בעת ביקורך בפנקס.

      פנקס תובענות ייצוגיות