לשון הרע באופן כללי

  • הוצאת דיבה סמויה
    תמימה מדי | 27/07/2014 00:26

    אנחנו זוג צעיר לילדים קטנים העובדים במקום עבודה מסודר שנים רבות....וכפי הנראה העובדה שהצלחנו להיות מסודרים כלכלית גורמת לאנשים סביבנו...כל הזמן לרחש בחש לא נורמלי זה רק מתפשט ולא ניתן לעצור זאת כי אין צדיק אחד בסדום שיבוא לספר את המתרחש מאחורי גבנו....וזה גובה מחיר יקר בעבודה....בוס שמתנכל...עובדים שכל הזמן עסוקים בהפצת הידיעות השקריות והמבזות והורים בבית הספר שמחמיצים פנים מבלי לשתף ב..סו קולד...ידיעות נוראיות...לי זה ברור מה המקור...אבל איני מתוחכמת או מלוכלכת מספיק כדי לדלות את המידע בצורה שתשרת אותי...מה עושים?

    • לשון הרע באופן כללי
      עו"ד גיל קראוס | 29/07/2014 15:32

      צהריים טובים,

      לא ניתן להגיש תביעת לשון הרע בגין דברים כלליים שלא ברור המקור שלהם ומה בדיוק נאמר. על מנת שתוכלי להגיש תביעה, עלייך לכוון לדברים ספציפיים שנאמרו עלייך על-ידי אדם ספציפי ושאותם דברים מהווים הכפשות ופגיעה בשמך הטובה וכן שאותם דברים פורסמו לאדם אחד לפחות חוץ ממך.
      אם תמצאי מישהו שיהיה מוכן להעיד שאכן הדברים נאמרו והוא שמע אותם באוזניו, תוכלי להגיש תביעה.

      בכבוד רב,
      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע