בירור יהדות

  • בירור יהדות מחודש
    בוריס | 22/07/2014 16:04

    שלום
    לפני שנה וחצי עברתי תהליך בירור יהדות וקיבלתי אישור.
    הספקתי להתחתן ולאחר שנה קיבלתי זימון לבית הדין הרבני שבו נאמר " לאחר עיון מחדש במסמכים עמדת בית הדין שיש צורך לקיים בירור מחודש..."
    קיבלתי זימון נוסף לבית הדין. בנוסף מצוין במכתב שיש להביא שוב את כל המסמכים ולעבור את כל התהליך.
    האם זה מצב שקורה הרבה ומה עושים?
    אשמח לתשובה

    • בירור יהדות
      טו"ר יצחק עמרני | 22/07/2014 16:24

      שלום לך,

      המצב שלך הוא נדיר אולם שייך במקרה ובו הובא בפני ביה"ד ראיה כבדת משקל בנוגע לפסול ביהדותך.

      האם אמרו לך אם הוגשה תלונה נגדך בנושא? ואם כן בגין מה הוגשה התלונה?

      • בירור יהדות מחודש
        בוריס | 22/07/2014 16:32

        שלום לך ותודה על התגובה,
        במכתב שהתקבל רשום רק שעקב חוות דעת של מברר יהדות עולה כי קיים חשש סביר שהמבקש אינו יהודי למרות החלטת בית הדין מתאריך...