שעור ראשון במינהל עסקים

  • הצעת יזמות לגוף שעובד עם מכרזים
    פלונית אלמונית | 14/05/2014 19:20

    היי, אני מעוניינת להציע לתת שירות לגוף מסוים אבל שמתי לב שכל ההסכמים איתו נעשים רק ע"י מכרזים. העניין שהשירות שאני רוצה לתת הוא ייחודי ורעיון אישי שלי ואני לא רוצה שמישהו אחר יגנוב לי את הרעיון בגלל שיש חובה של מכרז או משהו כזה.
    מה אני יכולה לעשות?
    תודה.

    • שעור ראשון במינהל עסקים
      ofer309 | 15/05/2014 05:36

      אין מה  לשנות כללים קיימים אלא להתאים עצמך אליהם השאלהה איך מתאימים מחייבת חשיפת פרטים נוספים

    • האם אפשר לרשום על זה פטנט ?
      רמי טוטאי | 17/05/2014 11:45

    • הצעה עסקית לגוף שמפרסם מכרזים
      עו"ד טלי קסלר | 20/05/2014 20:32

      תלוי מאוד האם אותו גוף מתקשר עם ספקים באמצעות מכרזים כי חלה עליו חובה חוקית לעשות זאת או כי הוא עושה זאת וולונטרית. אם קיימת חובה חוקית אז במקרה שמדובר בספק שמספק שירות ייחודי (מה שנקרא ספק יחיד) ניתן לקבל פטור ממכרז. תפני לעורך דין שבקיא בתחום שייתן לך יעוץ איך כדאי להתנהל.