גם אני לומדת במכללה

  • אובדת עצות
    מעיין לוי | 23/04/2014 12:27

    היי,אני סטודנטית שנה א׳ למשפטים ומעוניינת להתמחות בעתיד בתחום המשפט הפלילי וליטיגציה. התחלתי ללמוד משפטים בפברואר במכללת ”שערי משפט״ , מקריאה בכל מיני אתרים הבנתי כי זאת הייתה טעות רוב המשרדים אינם מסתכלים אפילו על קורות החיים של בוגרי המכללה שלי האם זה נכון? יש לי אופציה להירשם באוקטובר למכללה למנהל ולהתחיל מחדש האם זה שווה עד כדי כך להפסיד שנה כדי לעבור למכללה אחרת שנחשבת יותר? אני יכולה להפסיק את לימודי למרות ההפסד הכספי של חלק מהשנה ופשוט להתחיל באוקטובר במקום לסיים באוקטובר כבר שנה א... מבולבלת מאוד מצטערת אם השאלה קצת חופרת , אשמח לדעות :) .

    • גם אני לומדת במכללה
      סטודנטית שנה ג | 24/04/2014 10:51

      היי.
      מבינה את הלחץ שלך. גם אני הייתי בדיוק באותו הלחץ.. אבל אני יכולה להרגיע אותך ולהגיד לך שבסופו של דבר מ שמכריע זה הבן אדם עצמו ולא מיפה הוא בא. נכון שהמון משרדים עושים סלקצייה לפני הזימון לראיונות ונכון שהם יעדיפו אוניברסיטאות אבל אני בטוחה שאם תשקיעי ותתני מעצמך במהלך הלימודים את תגיעי לאן שתשאפי.
      אני לומדת שמכללה שמשום מה כל המשרדים סולדים ממנה ועכשיו כשאני חיפשתי התמחות המון פסלו אותי רק בגלל שאני לומדת שם. אבל לבסוף זומנתי לאחד המשרדים הגדולים והטובים בארץ וגם התקבלתי. אז באמת שבסופו של דבר.. מה שמכריע זה הבן אדם עצמו.

      אני חושבת שחבל על הכסף שלך ולעבור עכשיו ללמוד במקום אחר לא יתרום לך לכלום. תמשיכי לתת מעצמך, תשקיעי ובסוף תראי את הפירות.
      בהצלחה

      • אפשר לשאול איפה את לומדת?  לת
        עידו | 26/04/2014 20:48

    • תפסיקו כבר עם יחסי הציבור האומללים האלה למכללה למנהל
      רונית | 27/04/2014 00:14

      לא יודע אם נשאר מישהו שקונה עוד את ההודעות הפיקטיביות האלה, אבל זה כבר מאוס.

      • נתניה
        סטודנטית שנה ג | 27/04/2014 17:54

        לא רואה פה שום יח"צ למכללה למנהל...
        לומדת במכללת נתניה

        • אם כתבת שאת לומדת בנתניה...
          ישראל ישראלי | 28/04/2014 21:13

          זה באמת אומר שאת לומדת בנתניה?

          ...כי אני לומד בהרווארד ;)

          • ...
            סטודנטית שנה ג | 29/04/2014 10:38

            תתפלא