מכירת בגדי מותגים בחנות אינטרנט

  • מכירת בגדי מותגים
    שירלי | 07/04/2014 16:21

    שלום רב,

    אני מתכננת להקים חנות בגדים וירטואלית. האם ניתן לרכוש ביגוד ממותגי ביגוד קיימים ולמכור בחנותי? האם יש צורך בקבלת אישור מסוג כלשהו?

    בברכה,
    שירלי

    • מכירת בגדי מותגים בחנות אינטרנט
      עו"ד טלי קסלר | 13/04/2014 16:45

      אנא פני לעורך דין שבקיא בתחום של קניין רוחני ותקבלי ייעוץ. ניתן גם להפנות את השאלה לפורום זכויות יוצרים.

      בברכה,
      עו"ד טלי קסלר
      מנהלת פורום יזמות עסקית

    • מענה לשאלה
      ehudfai | 17/04/2014 21:16

      לשירלי שלום רב
      מכירת מותגי ביגוד של גורם מסחרי באמצעות אתר אחר ללא מתן קרדיט וללא קבלת אישור מאותו גורם, אינו מומלץ.

      ישנם מספר דרכים למכירת הבגדים באמצעות הקמת החנות הוירטואלית הן מהפן המסחרי והן מהפן המשפטי.

      להרחבה הנך מוזמנת ליעוץ פרטני.
      בברכה עו"ד אהוד